Izvor: Pančevac-online.com, 06.Apr.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandalizam: Na Uskrs polupani prozori na Reformatskoj crkvi

Za sada nepoznati huligani su u noći između nedelje i ponedeljka, 5. i 6. aprila, polupali sve prozore na kući na uglu Ulica cara Lazara i 6. oktobra u kojoj se nalazi sedište pančevačke Reformatske crkvene opštine. Nažalost, to im nije bilo dovoljno jer su tom prilikom iskrivili i cevi za gas.

Jedna od komšinica koja živi u neposrednoj blizini izjavila je novinarima da je pola sata pred ponoć čula jak lavež pasa, ali da nije smela da izađe napolje. Dodala je da je tek sutradan >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << ujutru videla šta se dogodilo i da je bila užasnuta razmerama divljaštva.

–Ne pamtim ovoliki vandalizam. Pre par godina su razbili dva prozora i skinuli jedan oluk. Sada je slomljeno svih šest prozora. To nije moglo dete da uradi, sigurno. Ovde blizu je centar grada, sve je osvetljeno, postoji i jedna kamera. Niko od huligana koji su uradili ovo se nije uplašio toga. Za mene je to strašno – rekla je ona.

This slideshow requires JavaScript.

Kako saznajemo, policija je izvršila uviđaj i traga za počiniocima. Niko od predstavnika lokalne vlasti i starešina drugih verskih konfesija nije za sada javno oglasio povodom ovog vandalskog čina, koga još strašnijim čini to što je počinjen u danu kada se slavio najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs.

M.G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Polupani prozori na reformatskoj crkvi na Uskrs

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Apr.2015

Zasad nepoznati huligani su u noći između nedelje i ponedeljka polupali sve prozore na kući na uglu ulica Cara Lazara i Šestog oktobra, u kojoj se nalazi Reformatska crkvena opština. Nažalost, to im nije bilo dovoljno jer su tom prilikom iskrivili i cevi za gas...Jedna žena koja živi u neposrednoj...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.