Izvor: Blic, 16.Apr.2023, 16:31

(VIDEO) LJUBAV, PORODICA, LEPI I ONI MANJE LEPI MOMENTI IZ ŽIVOTA POZNATIH Specijalna emisija "Balkanskom ulicom", nedelja 16.30 h

Specijalno izdanje emisije "Balkanskom ulicom" emituje se u nedelju u 16.30 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 jer već 21 godinu dobar deo televizijske publike Uskrs provodi upravo uz ovu emisiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) "TOGA SAM SE NAJVIŠE PLAŠILA U ŽIVOTU, TO ME JE I SNAŠLO" Slavica Ćukteraš gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", sreda 22 h

Izvor: Blic, 17.Apr.2023, 15:48

Sreda 22 h rezervisana je za emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 a u kojoj je ove nedelje gošća pevačica Slavica Ćukteraš.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.