VELIKI USKRŠNJI INTERVJU MILANA MILOŠEVIĆA: Svima opraštam sve, oni koji su hteli da me povrede to pripisujem njihovom neiskustvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 19:54

VELIKI USKRŠNJI INTERVJU MILANA MILOŠEVIĆA: "Svima opraštam sve, oni koji su hteli da me povrede to pripisujem njihovom neiskustvu"

Ekskluzivno za Srbija Danas!

Najpopularniji voditelj u regionu Milan Milošević otvorio je dušu ekskluzivno za Srbija Danas o predstojećem najradosnijem prazniku Uskrsu, pa nam otkrio kako planira da ga provede.

Pored toga, Milošević se osvrnuo na svoju ogromnu promenu za koju se odlučio kada je rešio da napusti Pink televiziju i time napravi ogroman korak u svojoj karijeri. Voditelj se nije libio da komentariše i prijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su izostali iz njegovog života nakon njegovog odlaska sa ružičaste televizije, ali i o šuškanjima na estradi nakon toga.

- Kao i svake godine, potrudiću se  i ove da ispoštujem sve običaje, ali sve teže ide jer je ipak mamina bolest učinila da ništa nije kao pre, tako da mi ne nose radost praznici kao nekada. Provešću ga svakako sa majkom.

-  Promenilo se dosta toga od detinjstva kada sam sa drugarima iz kraja skupljao jaja u korpicu, po komšiluku, hahaha, ali svakako volim taj zajednički Vaskrsnji doručak i kuckanje jajima... Volim da vidim sve te boje, mada su mi njalepša bila jaja koja je moja majka u lukovini farbala. E ni toga više nema...

- Naravno da se bojim, jer nije svejedno. Imam dve nazovimo operacije... Prva koja će se uskoro desiti je ugradnja stentova i to se radi u lokalnoj anesteziji, a druga je ablacija koja je malo komplikovanija, a koja će mi rešiti aritmije i tahikardije koje me urnišu. Kada to rešim biću kao nov.

- Naravno da se već zna da pravim najbolje rođendanse žurke pa tako je bilo i ovaj put. Niko me nije razočarao, jer na listi zvanica su se našli 90 posto onih sa kojima se družim pre nego što sam postao TV lice. Bilo je odlično i pozitivne vibracije su bile celu noć, do ranih jutarnjih časova. Ja ne slušam komentare nebitnih ljudi tako da me to ne destabilizuje, a što se tiče mojih prijatelja oni su moja podrška u svemu, pa tako i sada kada sam ovakve drastične promene napravio u životu i karijeri.

 - Niko me nije povredio jer ja to ne dozvoljavam, svestan sebe i svojih vrednosti. Svi su tu koji su bili i pre Pinka tako da niti sam ja bilo koga povredio, niti je mene neko. E sad, možda su neki pokušali, ali ja to sve pripisujem neiskustvu i nepromišljenosti u datim situacijama. Ne ljutim se ni na koga jer nema razloga. Čak ni bivši poslodavci nemaju razloga da su ljuti zbog mog odlaska, jer je očigledno to bio pravi pogodak i za njih, jer oni su tolike godine medijski magovi i znaju šta je za njih najbolje.

- Ni jednog trenutka se nisam pokajao niti se ikada kajem zbog svojih odluka. To je pravi potez, ponovo ću reći i za mene i za tv Pink, jer sve je krenulo na bolje i njima i meni. Ništa lepše nego kada se tako potrefi obostrano zadovoljstvo.

- Što se tiče projekta na kojem radim držaću u tajnosti i dalje sve, ali nije istina da će to biti sa bilo kim, pa ni sa Kijom. To ne znači da neće doći do saradnje među nama u daljem periodu, jer je to što narod odavno želi ali za sada ne. Videćete sve, a ja sam još na odmoru.

- Mama je ostala u šoku, ali je i sama bila svesna koliko sam se davao za taj posao, pa je i njoj laknulo da me napokon vidi i danju, a da ne ličim na zombija (smeh). Mama je moja podrška uvek i zauvek, a i ostali članovi porodice su me podržali naravno u mojoj odluci da se povučem iz rijaliti programa.

- Ništa to ne utiče na mene, jer znam i ja, i ti, i ceo svet koliko je narod to teško podneo i znao sam da će tolika pompa u narodu da se izazove ali šta je - tu je. Svi su oni i dalje tu, prate me i gledaju sve šta ja radim i pripremam, a da ih toliko zanimam, pokazuju milionske posete mojim profilima na društvenim mrežama i porukama koje dobijam iz minute u minut. Što se tiče zamenljivosti, ja nisam čuo da je to neko izjavio za mene, jer znam da mene niko ne može zameniti. Svako je priča za sebe, a ja sam priča koja je zauvek ostavila trag, koji se ne briše tako lako. Svima želim sreću i svima želim da budi jedinstveni i nezamenljivi kao što je Milan Milosević.

- Čitaocima portala Srbija Danas želim da budu zdravi i srećni, a da Vaskrs proslave baš onako kako dolikuje, u miru i blagostanju sa najmilijima.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.