Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2023, 09:05

„Uskršnja čarolija“ najmlađih Nišlija

NIŠ

Mališani PU „Pčelica“ su zajedno sa svojim vaspitačima pripremili predstavu „Uskršnja čarolija“ koja je izvedena na sceni Pozorišta lutaka pred prepunom salom. Tako su najmlađe Nišlije započele praznične dane posvećene jednom od najvećih pravoslavnih praznika, Uskrsu.

 Mališani iz niških vrtića su pevali, recitovali i glumili za šta su bili nagrađeni dugim aplauzom publike. Ovacije  su ispunile salu Pozorišta lutaka u Nišu. Hor „Zlatne pčelice“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << otpevao je najlepše tonove ljubavi, mira i drugarstva i pozvao vaspitače da pošalju najlepšu poruku za Uskrs.

                     Vaspitači su zadivili publiku svojim glumačkim sposobnostima u predstavi „Uskršnje čarolije“.

                        „Ponosna sam na naše vaspitače, jer znaju da prepoznaju sposobnosti deteta, izvuku najbolje iz njih, ali i pokažu šta sve znaju, mogu i šta rade sa decom. Skoro ceo mesec u vrtićima posveti se aktivnostima vezanim za Uskrs, a onda kao završnicu toga imamo grandiozni nastup hora koji je od ove godine obogaćen i uskršnjom predstavom“, izjavila je direktorica ustanove Svetlana Mitić.

                        Kroz vaspitno obrazovni rad deca se uče tradiciji, običajima, a onda se različitim manifestacijama pokaže koliko su i kako naučili.

                     „Ovo je bilo veče za pamćenje, sa nestršljenjem čekamo nove događaje iz radionice malenih niških pčelica“, pohvala je koja je stigla od strane publike i svi su bili jednoglasni u tome. (kraj) VP/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.