Uskršnja biciklijada u subotu u Vrčinu

Izvor: Blic, 12.Apr.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskršnja biciklijada u subotu u Vrčinu

Tradicionalna Uskršnja dečija biciklijada, po 11. put održaće se na ovaj praznik na ulicama Vrčina.

Stimulisanje mladih i dece iz Grocke i posebno Vrčina u vožnji bicikla kao rekreativaca ili sportista, podsticaje duha kolektivizma, drugarstva i tolerancije i favorizovanje ekološkog zdravog vid prevoza u lokalu, razlozi su zbog kojih Udruženje građana "Složno za Vrčin" već 11 godina organizuje ovu manifestaciju.

Oni ističu da je proteklih godina bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po oko 200 učesnika. Jedan od motiva za učešće može da bude i to što prvoplasirani učesnik za nagradu dobija novi bicikl, dok ostalima slede medalje, pehari i diplome.

Zbog biciklijade u subotu će od 9.30 do 15.00 za svaki saobraćaj biti zatvorene sledeće ulice: Industrijska, Save Kovačevića, Rudnička, Bosanska i Kosovska.

U trci imaju prava da učestvuju deca predškolskog uzrasta, kao i deca svih razreda osnovne škole, i biće raspoređeni u pet kategorija.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.