Izvor: RTS, 02.Maj.2021, 05:52

Uskrs u znaku i sunca i oblaka, uveče zahlađenje

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima. Pre podne smena sunca i oblaka, a posle podne i uveče ponegde kiša ili pljusak praćen grmljavinom.
Promenljivo oblačno i toplo vreme očekuje nas i danas, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima.
Pre podne na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima Srbije mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom.
Duvaće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slab i umeren vetar, na severu i u planinskim predelima ponegde i jak, jugozapadni i zapadni.
Jutarnja temperatura od 14 do 19, najviša dnevna od 25 do 30 stepeni. 
U Beogradu u nedelju više sunca nego danas, ali u pojedinim delovima grada i kratkotrajni pljusak. Najviša dnevna temperatura 27 stepeni.  
Osveženje stiže tokom noći pa će u ponedeljak biti 5 do 10 stepeni svežije.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.