Uskrs bez stranačkih skupova

Izvor: B92, 27.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskrs bez stranačkih skupova

Beograd -- Stranke na Uskrs neće imati predizborne aktivnosti sem deljenja uskršnjih jaja, lideri stranaka praznik uglavnom proslavljaju na bogosluženjima i u krugu porodice.

Lider DS-a Boris Tadić, koji je prisustvovao uskršnjoj liturgiji u manastiru Visoki Dečani, rekao je da je došao sa porukom mira i dobre volje, ali i rečima ohrabrenja i podrške srpskom narodu i sveštenstvu na Kosovu

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica je, povodom najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hrišćanskog praznika, prisustvovao vaskršnjem jutrenju u Crkvi svetog Đorđa na Oplencu, kod Topole.

Jutrenju, posle kojeg je služena vaskršnja liturgija, prisustvovali su i ministar za infrastrukturu i lider Nove Srbije Velimir Ilić, akademik Matija Bećković, šef Bezbednosno-informativne agencije Rade Bulatović i profesor Radoš Ljušić.

Ministar vera i funkcioner DSS-a Radomir Naumov je delio građanima uskršnja jaja, dok je kandidat koalicije DSS-NS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović posetio izbegličke porodice u Zemunu.

Kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić je u igraonici "Zamak", kod hotela "Jugoslavija", delio deci uskršnja jaja.

Kandidat Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije za gradonačelnika Beograda Žarko Obradovićje takođe delio uskršnja jaja, prolaznicima u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.