UŽIVAJ SA SINOM I POLJUBI GA! Ivanova devojka poslala poklone za malog Željka - Marinković u suzama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 13:45

"UŽIVAJ SA SINOM I POLJUBI GA!" Ivanova devojka poslala poklone za malog Željka - Marinković u suzama!

Marija Kulić se oduševila ovim Jeleninim gestom!

Darko Tanasijević je danas ušao u Belu kuću kako bi zadrugarima podelio poklone i čestitke koje im je poslala porodica za Uskrs. Za Ivana Marinkovića je stigla čestitka od njegove devojke, Jelene Ilić.

- Srce Hristos Vaskrse, srećan i Bogom blagoslovljen Vaskrs ljubavi moja. Nedostaješ nam svakog dana, ali za praznike najviše. Listam fotografije i prisećam se prethodnog. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fali mi osećaj bezbrižnosti kad znam da si tu i da se oslonim na tebe. Beka mi dosađuje i budi me noću, a i ujutru za posao. Mnogo sam organizovanija bez tebe. Svi smo odlično i u najboljem redu. Puno te pozdravlja teta i svi moji, a od ostalih ćeš dobiti čestitke za rođendan. Nazdravi vodom i uživaj sa sinom. Poljubi ga u moje ime. Voli te Beka - čitao je Ivan.

- Ljubavi hvala ti, nisam ni sumnjao - rekao je Ivan.

Jelena je poslala Ivanu poklone, a između ostalog i pandu, a Ivan je otkrio da joj je želja da ode da vidi bebe pandice. Paketić je dobio i njegov sin Željko. Dobio je bojanke, bojice i slatkiše.

- Hvala, očekivala sam - ponosno je rekla Marija Kulić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.