TEŠKO JUTRO NA NAJRADOSNIJI PRAZNIK: Stravičan požar uništio porodičnu kuću u Kikindi - OVO je bila jedina sreća u nesreći (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 10:12

TEŠKO JUTRO NA NAJRADOSNIJI PRAZNIK: Stravičan požar uništio porodičnu kuću u Kikindi - OVO je bila jedina sreća u nesreći (VIDEO)

Ono što niko nikome ne bi poželeo, dogodilo se jutros jednoj porodici u Kikindi.

Požar im je uništio veći deo krova kuće i to u rano uskršnje jutro.

Nesreća se dogodila jutros rano, oko 1,20 sati, u Ulici Vojvode Putnika, kada je u prizemnoj porodičnoj kući izbio požar. Na sreću niko od ukućana nije povređen, a vatra je uništila veći deo krova i deo jednospratnice, pa je pričinila veliku materijalnu štetu. Potreseni nevoljom koja ih je zadesila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Uskrs, vlasnici kuće nisu želeli da pričaju za medije.

- Požar je prijavljen oko 1,22 sata i vatrogasci su odmah izašli na teren sa tri vozila. Vatra je lokalizovana i ugašena. Požar je izbio u pomoćnoj prostoriji i proširio se na deo krova kuće. Tom prilikom nije bilo stradalih ni povređenih lica - potvrđeno nam je iz Policijske uprave u Kikindi.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Porodici koju je na pravoslavni Uskrs zadesila neočekivana nevolja, komšije su pritekle u pomoć i zajednički raščišćavaju deo kuće koja je zahvaćena i uništena požarom.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na Uskrs u Kikindi: Vatra jutros uništila deo porodične kuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2023

U porodičnoj kući u Ulici Vojvode Putnika 152 u Kikindi jutros oko sat i po vremena posle ponoći izbio je požar koji je uništio veći deo krova i deo kuće, uz veliku materijalnu štetu. U požaru nije bilo povređenih...Vatra je prvobitno izbila u pomoćnoj prostoriji i potom se proširila na krov...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.