Sutra prvo odlazim u CRKVU na PRIČEST: Nikolina Kovač otkrila za SD kako ove godine proslavlja VASKRS (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 09:49

"Sutra prvo odlazim u CRKVU na PRIČEST": Nikolina Kovač otkrila za SD kako ove godine proslavlja VASKRS (FOTO)

Pevačica Nikolina Kovač otkrila je kako ove godine izgledaju uskršnji praznici u njenom domu.

Pevačica Nikolina Kovač otkrila je za portal Srbija Danas kako ove godine proslavlja praznik sa svojom porodicom, kako izgleda njena uskršnja trpeza i kojom tehnikom je ove godine farbala jaja.

Najvažnije mi je da sam sa porodicim i da smo na okupu kada su praznici u pitanju, jer ti momenti koje provodimo zajedno, te uspomene koje kreiramo ostaju zauvijek urezane u nama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐊𝐨𝐯𝐚𝐜 𝐊𝐚𝐩𝐨𝐫 (@nikolina.kovac)

Dekupaž je jedna od omiljenih, ali ove godine sam bila jako kreativna pa sam sa mojom sestrom Anđelom isprobala još neke tehnike. Sve mi je nekako predivno i jako uživamo svi u ovoj predprazničnoj atmosferi.

A post shared by 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐊𝐨𝐯𝐚𝐜 𝐊𝐚𝐩𝐨𝐫 (@nikolina.kovac)

Bićemo kod mojih roditelja u Istočnom Sarajevu i drago mi je što ćemo zajedno provesti ovaj najradosniji hrišćanski praznik.

Tradicionalna trpeza je nezaobilazna i u našem domu, vaskršnja pogača, omiljeni kolači po želji naših najmlađih ukućana…

A post shared by 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐊𝐨𝐯𝐚𝐜 𝐊𝐚𝐩𝐨𝐫 (@nikolina.kovac)

Vaskrs započinjemo odlaskom u crkvu na jutarnju liturgiju, pričešćujemo se i onda slijedi najradosniji trenutak za najmlađe ukućane, takmičenje sa vaskršnjim jajima.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.