SVE ZAVISI OD PINKA, POD UGOVOROM SAM! Bivša učesnica se vraća u Belu kuću, otkrila sve o TUŽBAMA zadrugara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 22:58

"SVE ZAVISI OD PINKA, POD UGOVOROM SAM!" Bivša učesnica se vraća u Belu kuću, otkrila sve o TUŽBAMA zadrugara (VIDEO)

Oduvek je bila favorit publike, njen povratak u rijaliti svi željno očekuju.

Rediteljka i bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović pojavila se na promociji nove emisije voditelja Stefana Usiljanina.

Tu su bili prisutni i brojni drugi bivši zadrugari, a Jelena je progovorila na brojne teme, uključujući i svoj povratak u rijaliti.

Ovom prilikom je žestoko osudila roditelje Anđele Đuričić, koji svojoj ćerci nisu poslali uskršnju čestitku i samim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim joj jasno stavili do znanja da ne opravdaju njenu vezu sa Zvezdanom Slavnićem.

- To je najveći hrišćanski praznik. Mene je mama podržala kad god sam grešila. Ja nikog ne bih osuđivala, da mi je rod rođeni. Na najveći hrišćanski praznik sramota je Anđeline roditelje što joj nisu čestitali praznik! Osuđujem njihov postupak - izričita je bila Golubovićka.

Otkrila je i da li se vraća u Belu kuću.

- Ja sam pod ugovorom, sve zavisi od Pinka! - rekla je ona.

Kontroverzna rijaliti učesnica otkriva da je zaljubljena.

- Ja sam najinteligentnija i najiskrenija zadrugarka. Ja ne mogu da funkcionišem bez ljubavi. Ne znam da li postoji žena koja će reći da nije gladna ljubavi i se*sa.

Progovorila je i o sukobom sa Urošem Ćertićem, te da li će ići na sud.

- Za tužbu sam zakasnila, jer je prošao zakonski rok od 30 dana. Nisam dobila dozvolu da razgovaram sa svojim advokatom, iako sam molila i tražila. Bože moj, onaj odozgo je sudio svima koji su me povredili. Svakome je vratio kosmos. Ili više nije živ ili je debelo platio... - kazala je ona.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.