SUZE NA PROSLAVI USKRSA I ROĐENDANA - Pred zadrugarima se raspao u komade kada je ugledao ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 19:13

SUZE NA PROSLAVI USKRSA I ROĐENDANA - Pred zadrugarima se raspao u komade kada je ugledao ovo

"Ponosni smo na tebe!"

Danas Filip Car proslavlja katolički Uskrs u Zadruzi, a na isti dan je i rođendan Stefanu Radiću Rodniju.

Kao što i obično biva, kada je video poruke i pozdrave, na čestitkama od svojih voljenih, Rodni se rasplakao.

- Mislili smo da ćeš svaki čas da otvoriš vrata i udariš onaj tvoj smešak i pitaš: "Šta ima za ručak?". Budi nam živ, zdrav i čistog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraza, izdrži. Ponosni smo na tebe! Pozdrav za sve zadrugare, posebno za "donji dom" - glasila je čestitka od njegove porodice.

- Rodni, brate naš rođeni, želimo ti srećan rođendan, a to je ekipa sa lokacije. Ovde ima sve i svašta i ništa. Čestitamo ti što si postao stric po drugi put. Nemoj puno da vrtiš kose tu nekim podrumarama, da nam ne preneseš neku štroku - čitao je Rodni čestitku od drugova.

Nek ti današnji dan bude najveseliji, želimo tu pono zdravlja i sreće. Ponosni smo na tebe, budi svoj kakav i jesi. Ne daj da te nebitnjakovići poremete i poljuljaju. Je**ga burazeru, kad izađeš, moraćeš opasno da častiš jer si postao strikan po drugi put, jednoj prelepoj devojčici Miji - zaplakao je Rodni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.