SRPSKU KRALJICU BAKŠIŠA ZABRANILI U HRVATSKOJ: Sada stigla vest koja će razbesneti susede... I to baš na USKRS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 13:46

SRPSKU KRALJICU BAKŠIŠA ZABRANILI U HRVATSKOJ: Sada stigla vest koja će razbesneti susede... I to baš na USKRS!

Sikter, sikter, baj baj!

Srpsla pevačica Zorana Mićanović, kojoj je nedavno zabranjen nastup u Puli, sada će ipak nastupiti u tom gradu, i to na Uskrs.

Mićanović je bila četvrta na listi regionalnih izvođača, s Duškom Kulišem, Draganom Kojićem Kebom i Anom Bekutom, koji je trebalo da nastupaju u Domu sportova u Puli, 25. marta, ali je gradonačelnik zabranio taj koncert. Sada će srpska turbofolk pevačica nastupiti u poznatom klubu u Puli i to 9. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aprila, na Uskrs.

- Uskršnji zeko u saradnji s klubom ovog Uskrsa pripremio vam je uskršnji koncert i premijerni nastup Zorane Mićanović! Svojim glasom i stasom puni klubove širom Balkana pa smo sigurni da ni ovog puta neće biti drugačije - napisao je klub na svom Instagramu, najavivši pevačicu.

Zorana Mićanović proslavila se nastupom u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Njena pesma "Sikter" nedeljama je bila na vrhu Jutjub trending liste i u Hrvatskoj. Mnogi je zovu i "kraljicom bakšiša" jer joj je tokom jednog nastupa fan poklonio roleks s ruke.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.