Radno vreme za praznike

Izvor: KovinEkspres.rs, 12.Apr.2012, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme za praznike

Zbog uskršnjih praznika Banca INTESA kao i Komercijalna banka neće raditi počev od petka 13. aprila pa do utorka 14. marta. Utorak će, dakle, biti prvi radni dan nakon praznika. Petak, subota, nedelja i ponedeljak biće neradni dani i za Poštu, kao i za sve državne organe i organe lokalne samouprave. Prodavnice će biti otvorene i to uglavnom sve. U 'Podunavlju' je u subotu 14. aprila uobičajeni subotnji popust, a ovaj market neće raditi jedino za Uskrs, dok će ostalih dana biti otvoren. I skoro sve manje privatne prodavnice biće otvorene.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radno vreme METRO Cash & Carry za uskršnje praznike

Izvor: Beta OMS, 12.Apr.2012

Tokom predstojećih uskršnjih praznika svi objekti METRO Cash & Carry u Srbiji radiće po izmenjenom radnom vremenu. U subotu 14. aprila prodajni objekti METRO Cash & Carry radiće do 21,00. U nedelju 15.aprila biće zatvoreni i ponovo počinju sa radom u ponedeljak 16.aprila u 6,00.

Nastavak na Beta OMS...

Izmene radnog vremena pošte tokom praznika

Izvor: Studio B, 13.Apr.2012, 09:21

Tokom predstojećih Uskršnjih praznika doći će do izmena u radnom vremenu objekata pošte, najavljeno je iz JP PTT saobraćaja Srbija...Danas, na Veliki petak, kao i 14. i 16. aprila, u Beogradu će biti dežurne pošte u Savskoj ulici 2 od 8.00 do 15.00 časova, ''Univereksportu" u Nehruovoj 68b...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.