Radno vreme pošta za uskršnje praznike

Izvor: Beta, 12.Apr.2023, 11:03

Radno vreme pošta za uskršnje praznike

Tokom vaskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima Srbije i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 82 pošte, najavila je danas Pošta Srbije.Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno – non-stop.U petak i subotu, 14. i 15. aprila i u ponedeljak, 17. aprila radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Кragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu. Dežuraće i druge pošte u svim većim gradovima i turističkim centrima.Na Vaskrs, u nedelju, 16. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu "Nikola Tesla" i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.Spisak dežurnih pošta sa radnim vremenima objavljen je na sajtu posta.rs.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radno vreme pošta za uskršnje praznike

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2023

Tokom vaskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima Srbije i pošte na graničnim i administrativnim prelazima - ukupno 82 pošte, najavila je danas Pošta Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PRAZNIČNI VODIČ SVE NA JEDNOM MESTU: Radno vreme za uskršnje praznike od dućana do parkinga FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Apr.2023, 10:07

S obzirom na nadolazeće Uskršnje praznike, radno vreme prodavnica i službi važnih za funkcionisanje našeg grada malo se razlikuje od uobičajenog. Zelena pijaca neće raditi samo na dan Vaskrsa, a ostalim danima radiće uobičajeno. Prodajni objekti Maxija, Idee i Lidla, u nedelju 16. aprila neće...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.