Proleće se vraća za Uskrs  do 24 stepena

Izvor: B92, 07.Apr.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleće se vraća za Uskrs " do 24 stepena

U Srbiji će ujutro biti magle, a tokom dana u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i toplije, samo će u Timočkoj Krajini biti umereno oblačno i suvo.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije i jak, na jugu Banata povremeno olujni. Najniža temperatura će biti od pet do 10, a najviša od 20 do 24 stepena.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće oko 10, najviša oko 23 stepena.

U ponedeljak pre podne biće pretežno sunčano, a naoblačenje sa kišom zahvatiće najpre zapadne, uveče i tokom noći i ostale krajeve.

U utorak će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo svežije, samo ujutru u severnim krajevima ponegde je moguća kratkotrajna kiša.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano, samo u sredu je moguća kratkotrajna kiša. Zatim će biti promenljivo oblačno i toplije, ponegde uz kratkotrajnu kišu.

Biometeorološke prilike pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Izvesne tegobe mogu osetiti osobe sa srčanim oboljenjima i labilnim nervnim sistemom.

Od meteoropatskih reakcija moguće su promenljivo raspoloženje, nesanica i glavobolja. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretežno sunčano i toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2018, 00:40

U Srbiji će danas ujutru po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano i toplije, samo u Timočkoj Krajini umereno oblačno i suvo...Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije i jak, na jugu Banata povremeno olujni, jugoistočni...Najniža...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas sunčano i toplo, do 24 stepena

Izvor: Beta, 08.Apr.2018

U Srbiji će danas biti kratkotrajne magle, a tokom dana u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i toplije, samo će u Timočkoj Krajini biti umereno oblačno i suvo. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije i jak, na jugu Banata povremeno olujni. Najniža...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.