Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Goran Kostić-Kosta

VRANJE

IN MEMORIAM: GORAN KOSTIĆ – KOSTA (1968. – 2019.)

Na Uskršnji dan, u nedelju 28.04.2019., u 51. godini života, preminuo je Goran Kostić zvani Kosta, poznati vranjski privrednik i ekonomista. U rodnom Vranju, završio je osnovnu i srednju školu. Ekonomski fakultet završio je u Beogradu,  a  potom upisao doktorske studije iz ekonomskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nauka na Univerzitetu u Nišu.

Goran je dugi niz godina bio rukovodilac u jednoj od prvih privatnih kompanija u Pčinjskom okrugu, a.d.„Malina“, nakon toga radio je kao konsultant u HELP-u a zatim i u Regionalnoj agenciji za ekonomski razvoj i preduzetništvo Pčinjskog okruga, kao vođa tima koji je sprovodio projekat Švajcarske agencije za razvoj i saradnju – SDC. Smrt ga je zatekla na istoj poziciji u agenciji za konsalting „VEEDA PSD d.o.o“.

Gorana će prijatelji i kolege pamtiti kao izuzetno vrednog, dinamičnog i odlučnog, kao čoveka sa vizijom ekonomskog razvoja regiona, koji je umeo da postavlja realne i ostvarljive ciljeve, ali i kao izvanrednog timskog igrača, do poslednjeg dana posvećenog poslu, kojim se sa mnogo entuzijazma bavio.

Goran je iza sebe ostavio suprugu i dva sina.

Gorana Kostića Kostu porodica, kolege i prijatelji ispratiće u sredu, 1.maja 2019., u 13 sati, na Šapranačkom groblju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.