Pokradena jaja sa pijace u Gornjem Milanovcu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokradena jaja sa pijace u Gornjem Milanovcu

Pijaca u Gornjem Milanovcu opljačkana je prošle noći, a ukradena su jaja koja se najviše traže pred uskršnje praznike.

U pijačnoj zgradi Slobodanki Lazović iz Kutlova kod Kragujevca ukradeno je 1.770 kokošijih jaja i 42 jaja od misirke (morke) koja imaju posebnu tvrdoću i veoma su tražena pred Uskrs.

Lopovi su preskočili visoku gvozdenu ogradu, razvalili tezgu i pokupili jaja kojima su gađali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << okolne zgrade, a na jednoj napisali: "Mi smo ljudi, a ne jajare". Prilikom bekstva jaja su im ispadala i na parkingu gde su verovatno ostavili automobil.

Slobodanka Lazović kaže da će tražiti nadoknadu štete od Javnog komunalnog preduzeća u Gornjem Milanovcu jer plaća sve pijačne obaveze, a roba joj nije bile zaštićena.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.