Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2023, 09:05

Počela uskršnja radionica za decu

LESKOVAC

Povodom uskršnjih praznika u Narodnom muzeju u Leskovcu je u toku realizacija muzejskih radionica pod nazivom „U susret Uskrsu“. U Dečjem klubu i dvorištu Gradske kuće, kroz igru i takmičenje, najmlađi imaju priliku da saznaju puno o Uskrsu i praznicima koji mu prethode, mese kravajčiće, šaraju jaja, organizuje se lov na jaja, slavi se Uskrs.

Iz muzeja poručuju da su radionice >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << namenjene deci prvog ciklusa osnovnog obrazovanja, i da će trajati do 7. aprila. Ostalo je još malo slobodnih termina za zainteresovane, a telefon za prijave i informacije je 060 757 2227.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.