PRVI PRAZNIK BEZ MAJKE: Aco Pejović provodi Vaskrs u rodnom gradu - Prisetio se DETINJSTVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 16:00

PRVI PRAZNIK BEZ MAJKE: Aco Pejović provodi Vaskrs u rodnom gradu - Prisetio se DETINJSTVA!

Otkrio kako sada slavi najradosniji hrišćanski praznik!

Pevač, Aco Pejović, gostovao je u emisiji "Premijera-vikend specijal" i tom prilikom se prisetio kako je kao mali proslavljao Uskrs i koja sećanja su mu ostala upamćena na ovaj praznik.

- Dosta toga se promenilo, danas klinci to malo drugačije kapiraju, kao i sve što se promenilo u odnosu na neko prošlo vreme, računam 15-20 godina... Tada se znalo kada dođe Vaskrs, mi smo se radovali, jaja, kuckanja... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Farbanju jaja se nešto nisam preterao radovao, jer nas je mama uvek slala na neku livadu da nađemo detelinu, neko lišće, to se ranije drugačije radilo, kuvala su se 150-200, nekad 300 jaja, dođu gosti, ljudi... To traje 2-3 dana. Tad su i prosjaci znali kad da dođu, u ponedeljak zvone, traže i uvek se i za njih spremi - priča Pejović.

Aco je otkrio i gde će proslaviti Vaskrs.

- Svake godine Vaskrs provodim u mom rodnom gradu Prijepolju, i ove godine će tako biti, dole je tata, ove godine mama nije s nama, nažalost, braća su moja dole, bićemo zajedno kao i svake godine - rekao je pevač.

Pejović se dotakao i svog oca koji živi u Prijepolju.

- Najviše bih voleo da mi otac živi još 100 godina, ali dok je on dole još uvek, ja ću odlaziti za slave, za Božić, Vaskrs... - zaključuje Aco u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.