Otac namamio porodicu u pećinu rekavši da su tu skriveni USKRŠNJI POKLONI, a onda sproveo MONSTRUOZAN PLAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac namamio porodicu u pećinu rekavši da su tu skriveni USKRŠNJI POKLONI, a onda sproveo MONSTRUOZAN PLAN

Nakon organizovane potrage, u pećini nedaleko od opštine Adehe na kanarskom ostrvu Tenerife nađena su beživotna tela Nemice i njenog desetogodišnjeg sina, za čije je ubistvo osumnjičen njen bivši suprug

Njihov mlađi sin, koji ima samo šest godina, uspeo je da pobegne i obavesti policiju. Policija je u petak izdala nalog za hapšenje 43-godišnjeg muškarca, koga je prehodno satima saslušavala, preneli su španski mediji.

Preživeli šestogodišnjak nalazi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod babe i dede po majci, koji su doputovali na Tenerife, saopštila je Kristina Valido, ministarka za socijalna pitanja vlade Kanarskih ostrva.

Uplakano i uznemireno dete, koje je satima lutalo, našla je Holanđanka (59), koja već godinama živi na ostrvu. Ona je novinarima lista "El Pais" rekla da joj je dečak ispričao da je otac odveo porodicu na izlet i namamio ih u pećinu, gde je navodno skrio uskršnje poklone.

Dečak je ispričao policiji o brutalnom napadu svog oca, koji je u prvi mah priznao da se posvađao sa 39-godišnjom bivšom suprugom, ali tvrdi da nije ubio nju i sina. Obdukcija će biti obavljena u narednih nekoliko dana i pružiti detaljnije informacije o uzroku smrti.

Uhapšeni Nemac je osumnjičen za ubistvo, a u istragu je u međuvremenu uključena i policija pokrajine Saksonija-Anhalt, odakle je porodica.

Otac dečaka, koji već duže živi na ostrvu, osumnjičen je da je brutalno pretukao bivšu suprugu i desetogodišnjeg sina, a prema rečima lokalnog političara, kao sredstvo je koristio kamenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.