Oglasio se princ Vilijam

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 21:58

Oglasio se princ Vilijam

Iako je Kensingtonska palata saopštila da će se Kejt pojaviti u javnosti tek nakon Uskrsa, teoretičari zavera ne prestaju da iznose svoje mišljenje ali i najstrašnije prognoze.

Ovih dana se na društvenim mrežama ali i na brojnim svetskim portalima može pročitati svašta, i od toga da je princeza donirala kralju bubreg, da je pobegla iz Palate, da se u tajnosti porodila, da je njeno stanje mnogo ozbiljnije nego >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što se misli. Definitivno se iznose najgori detalji, kojima čak ni predstavnici palate ne uspevaju da stanu na put.

S obzirom na to da su se mnogi pitali i zašto se princ Vilijam ne oglašava, iz palate je odjeknula vest o njegovom stavu po piotanju svega.

Naime, portparol princa Vilijama oglasio se za Pipl te rekao:

"Princ je usredsređen na svoj rad, ne na društvene mreže."

Iz rečenog se može shvatiti da princ Vilijam ne pridaje značaj raznim pričama.

Mnogi smatraju da je Vilijam na čudan način odreagovao nedavno kada su ga pitali o supruzi, te brojni stručnjaci ne prestaju da upozoravaju Palatu da izda direktnije i detaljnije saopštenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog teorija zavjere oglasio se princ Vilijam

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2024

​Iako je Kensingtonska palata saopštila da će se Kejt pojaviti u javnosti tek nakon Vaskrsa, teoretičari zavjera ne prestaju da iznose svoje mišljenje ali i najstrašnije prognoze.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.