OVCE NA METI LOPOVA U GORNJEM MILANOVCU

Izvor: Kurir, 29.Apr.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVCE NA METI LOPOVA U GORNJEM MILANOVCU

GORNJI MILANOVAC - Stočarima na području Gornjeg Milanovca u proteklih mesec dana iz staja je ukradeno više od stotinu ovaca i jagnjadi.

Kako je u policiji rečeno, skoro svakodnevno stižu prijave o krađi ovaca iz sela kroz koja prolaze regionalne saobraćajnice ili putevi sa povećanim brojem vozila.

Krađe su posebno izražene uoči vikenda ili praznika, pa su pred Uskrs zabeležene krađe u oko 10 sela u Takovu - Sinoševićima, Leušićima i Beršićima na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za Požegu, kao i u gružanskom kraju pored puta za Kragujevac.

- Krađe se događaju oko tri sata ujutru, kada narod spava i meni su ukrali dva jagnjeta po 35 kilograma, a imao sam devet jagnjadi. Samo tu noć u takovskom kraju ukradeno je 58 ovaca i jagnjadi - kazao je Petar Milovanović, jedan od stočara iz Takova.

Uočeno je da se krade iz domaćinstava koja su u neposrednoj blizini puteva, a zemljoradnici najavljuju da će od večeras, pošto počinju prvomajski praznici, dežurati tokom noći, a neki su na kapije postavili i alarme.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.