Izvor: Blic, 17.Apr.2023, 23:03

OVAKVO KUCANJE VASKRŠNJIM JAJIMA JOŠ NISTE VIDELI Na veliki praznik zaronili u Zaovinsko jezero, ispoštovali srpske običaje čak i pod vodom (VIDEO, FOTO)

Čitava Srbija, ali i region čuli su za hrabre ronioce iz Čačka koji su zaronili u dubine jezera Rovni i bez straha obišli i javnosti pokazali unutrašnjost potopljene svetinje Valjevske Gračanice. Nad tim prizorima niko nije ostao ravnodušan. Međutim, ovi momci ne odmaraju čak ni praznikom, pa su za Uskrs neki od članova obišli Zaovinsko jezero podno Tare i ponovo su zabeležili neverovatne prizore.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KUCANJE VASKRŠNJIM JAJIMA POD VODOM! Čačani zaronili u Zaovinsko jezero i ispoštovali srpske običaje! FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Apr.2023, 08:52

Čitava Srbija, ali i region čuli su za hrabre ronioce iz Čačka koji su zaronili u dubine jezera Rovni i bez straha obišli i javnosti pokazali unutrašnjost potopljene svetinje Valjevske Gračanice. Nad tim prizorima niko nije ostao ravnodušan. Međutim, ovi momci ne odmaraju čak ni praznikom,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.