ODBIO je malog Željka za Uskrs! Miljana je imala samo jednu želju, ali TATA Ivan nije želeo OVO da uradi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 07:39

"ODBIO je malog Željka za Uskrs!" Miljana je imala samo jednu želju, ali TATA Ivan nije želeo OVO da uradi

Bila je na ivici suza izgovarajući ove reči!

Marko Đedović, tokom svojih sinoćnih razgovora, koji se odvijaju u okviru emisije Izbacivanje, ugostio je mnoge zadrugare, a jedna od njih bila je i Miljana Kulić.

- Nerviram se, nisam videla, evo ga 14. dan da Ivan nije došao Željka da vidi. Krivo mi je što ne dolazi dete da vidi. Tražila sam da se Ivan, Željko i ja slikamo za Uskrs. Odbio je sve, on zna da Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sme u Belu kuću da uđe. Htela sam sve kao prava normalna porodica da pravimo ručak, međutim on je rekao, ja imam druge prioritete. Rekao mi je nemoj ti meni ništa da namećeš. On je očigledno želeo da Jelena dođe sa bišonom, odnosno da dođe Beka 1 i Beka 2 - odmah je započela Miljana.

- Kako se ti osećaš? - upitao je Marko.

- Odvratno, sve me je stiglo, razmišljam. Šta više da ti kažem. Uvek kada pokuca ili kada bi pokucao na vrata, Marija i ja bi omdah odvele Željka da se igra sa Ivanom. On samo želi što veći plasman. Jedva se suzdržavam da mu ne opalim šamarčinu jednu. Moram da gledam skota 24h, bitniji mu je odnos imeđu Zvezdana i Anđele, strašno. Kada počne nova sezona, on dete to neće ni videti. Ne možeš da viđaš dete dva puta mesečno, a pre toga ga nisi video 4 godine. Ja sam svoje dete obezbedila, sve ima. Hronično sam umorna, dođem u Beograd i odmara. Vodiću ga svuda, samo treba da se dogovorim sa Marijom gde će Željko u vrtić. Planiram da idemo na more, i Perica sa nama. Perica će da ga čuva, naravno i ja sam tu ali svi idemo da se odmorimo. Plan mi je da odvojimo neku svotu novca da odemo malo do Amerike - rekla je Miljana.

- Da li bi volela da se još jednom ostvariš kao majka sa Zolom? - upitao je Marko

- Naravno da bih volela, ipak ga poznajem dugi niz godina kroz rijaliti, volela sam ga. Lepo nam je, provodim vreme sada sa njim na Rajskom ostrvu. Napravio je večeru i uživali smo - zaključila je Miljana Kulić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.