Najbolje ideje za uskršnju dekoraciju stola: Jednostavne, a afektne

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Apr.2023, 16:31

Najbolje ideje za uskršnju dekoraciju stola: Jednostavne, a afektne

Centar svake uskršnje proslave definitivno je uskršnji ručak. Kako dekorisati sto u poslednjem trenutku?
Nije potrebno da budete ekspert za dekoraciju, niti da trošite velike sume kako bi vaša trpeza za Uskrs blistala. Sve što vam treba je malo truda i dobra ideja. Naše ideje su vrlo jednostavne, a efektne i sve što vam treba ih realizujete na dohvat vam je ruke.
Najbolje ideje za uskršnju dekoraciju stola Zeka salvete Zabavan način ukrašavanja stola za doručak tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << uskršnjeg vikenda, a mališani će ga obožavati. Evo kako da napravite zeka salvete:

Dekoracija sa narcisima Ne samo da ovaj cvetni izlog čini prelep centralni deo vašeg uskršnjeg stola, već i cvetovi narcisa i grančice ruzmarina koji su korišćeni za njegovu izradu, emituju divan prolećni miris. Poređajte cveće (bilo sečeno, bilo sa lukovicom) u odabranu saksiju/posudu, zatim na vrh stavite zelenu mahovinu i grančice ruzmarina. Ako koristite sečene narcise, ubacite buketiće u flašice od kašica ili plastične čaše i poređajte ih u željenu ukrasnu posudu. Stavite jaja ukrašena dekupažom na papirnate ili drvene slamke i njima dodatno začinite ovu dekoraciju.
Dekoracija sa svećnjacima Ako se kod vas ili kod vaših rođaka kriju prelepi starinski mesingani svećnjaci, evo ideje za jednostavnu a vrlo efektnu uskršnju dekoraciju. Potrebno je nekoliko jaja u neobičnim bojama i malo  kreativnosti.
Uskršnje drvo Idealna dekoracija u poslednjem trenutku je uskršnje drvo. Ono potiče iz Nemačke, ali je vrlo brzo postalo omiljeni uskršnji ukras širom sveta zbog svoje jednostavnosti i lepote. Potrebno vam je nekoliko grančica drveta, lepa vaza i ukrasna jaja.
Dekoracija od bombonica i lala Ova dekoracija će definitivno doneti prolećno šarenilo na sto, a klinci će biti oduševljeni! Potreban vam je buket lala, veća i manja tegla i šećerne bombonice.
Personalizovana uskršnja dekoracija Za ovakvu dekoraciju potreban vam je tanak ukrasni kanap, papirne salvete u određenoj boji i dovoljan broj ofarbanih jaja. Srolajte salvetu u trubicu, obmotajte je oko jajeta i privežite kanapom. Na jaje docrtajte flomasterom brkove i nosić.
Olьga Simonova/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.