NISAM SE RADOVAO PRAZNICIMA! Vuk otkrio da se zbog ćerke promenio, a evo ko će joj prenositi tradiciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 13:22

"NISAM SE RADOVAO PRAZNICIMA!" Vuk otkrio da se zbog ćerke promenio, a evo ko će joj prenositi tradiciju!

"Cela porodica je euforična."

Muzičar i bivši zadrugar Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, priznaje da nikada nije uživao u porodičnim okupljanjima za praznike, ali da se sve promenilo od kada je postao otac.

 Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar po prvi put proslavljaju Uskrs sa ćerkicom Teonom, koja im je vratila osmeh na lice i unela posebnu radost u živote.

- Uskrs >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćemo proslaviti kao što smo ga proslavljali i prošle godine, jedina razlika je što nas je sada više. To je prvi veliki praznik naše ćerkice i zbog toga ću se potruditi da ispoštujem tradiciju. Cela porodica je euforična kad dođu praznici, a iskren da budem, otkako znam za sebe učestvujem koliko moram.

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

- Nikada se praznicima nisam preterano radovao, ali me menja to što imam dete koje će kroz koju godinu Uskrs i Božić voleti najviše. Olja će se pobrinuti za trpezu, jaja i dekoraciju, a ja za pivo s prijateljima i ostalim članovima porodice - poručuje Vuk i dodaje da će Olja biti zadužena za prenošenje tradicije Teoni.

Vuk napominje da on i Olja žele bez ičije pomoći da brinu o odrastanju naslednice:

- Bake su pomagale oko kupanja u prvih mesec dana, sada to radimo sami, a one su tu da se maze s unukom. Od prvog trenutka imamo stav da smo dete dobili za nas i da nema potrebe da obavezujemo druge da nam pomažu u odgajanju. Naravno, biće tu da uskoče kad treba da završimo obaveze van kuće.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.