NATERALA SVE DA STAVE PRST NA ČELO! Nikolija na originalan i poučan način čestitala Uskrs! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 10:14

NATERALA SVE DA STAVE PRST NA ČELO! Nikolija na originalan i poučan način čestitala Uskrs! (FOTO)

Drugačija od drugih!

Pravoslavni vernici danas obeležavaju važan hrišćanski praznik, Uskrs. Danas većina domova ukrašena je najlepšim dekoracijama, trpeze su bogate, a među ljudima vladaju ljubav, sloga i mir.

Mnoge poznate ličnosti baš u ovom duhu obeležavaju pomenuti praznik, a jedna od njih je i Nikolija Jovanović, popularna reperka i ćerka Vesne Zmijanac.

 Popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolija, prepoznatljiva je po drugačijem stilu kada je muzički pravac u pitanju ali i stajling. Tako da ni na praznik, nije odstupila od sebe.

Za razliku od većine estradnjaka koji pokazuju ofarbana i ukrašena jaja, Nikolija je ostala dosledna sebi i na drugačiji način obeležila Vaskrs.

Jovanovićeva je objavila jedno vaskršnje jaje jednostavno ofarbano, a na sebi jedina dekoracija je poruka koju je pevačica poslala.

- Sej ljubav pa ćeš ljubav žnjeti - glasila je jaka poruka, koju je poslala svojim pratiocima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.