NA USKRS OBELODANILA VEZU - Jovana Ljubisavljević Misica konačno priznala: Zajedno smo i lepo nam je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 17:21

NA USKRS OBELODANILA VEZU - Jovana Ljubisavljević Misica konačno priznala: "Zajedno smo i lepo nam je!"

Stavila tačku na glasine!

Novopečena voditeljka i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević, stalno je na meti medija. U poslednje vreme pojavile su se informacije, kao i fotografija, da je u emotivnoj vezi sa biznismenom i bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

Ona je sada otkrila da li su tačne glasine da je započela romansu sa Bogdanom.

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla nam je Jovana kroz osmeh.

Pošto je Jovana otkrila kako je na Veliki petak farbala jaja, išla na pričest, otkrila je i da li je njen izabranik tog dana pratio u stopu:

- Da, bio je tu - sa velikim osmehom je rekla Jovana.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.