Muftija srbijanski čestitao patirjarhu, nadbiskupu i vernicima Uskrs

Izvor: Blic, 14.Apr.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muftija srbijanski čestitao patirjarhu, nadbiskupu i vernicima Uskrs

Muftija srbijanski Abdulah ef Numan uputio je povodom Uskrsa čestitke velikodostojnicima Srpske pravoslavne crkve i Rimokatoličke crkve u Srbiji, patrijarhu srpskom Irineju i nadbiskupu beogradskom Stanislavu Hočevaru, kao i svim hrišćnima u Srbiji.

"Povodom velikog hrišćanskog praznika upućujem Vam najsrdačnije želje da pripadnici hrišćanskih crkava ove dane provedu u miru, ljubavi, slobodi, zdravlju i sveukupnom blagostanju", naveo je Muftija.

Muftja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u čestitki rekao da su dani verskih praznika prilika za približavanje Bogu.

"Našom hvalom i zahvalom njemu svevišnjem uzvraćamo deo ljubavi koju nam on nesebično daruje. Molimo se Bogu da nas uputi pravim putem što rezultuje njegovim zadovoljstvom nama i našim zadovoljstvom njime na ovom i budućem večnom svetu", navodi se u čestitki muftije srbijanskog.

Abdulah el Numan je čestitku upućenu patrijarhu i nabiskupu završio molbom da njegove želje prenesu najbližim saradnicima, velikodostojnicima, sveštenstvu, monaštvu i vernicima.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STIŽU ČESTITKE ZA VASKRS: Muftija srbijanski čestitao patrijarhu, nadbiskupu i vernicima

Izvor: Kurir, 14.Apr.2017

..."Povodom velikog hrišćanskog praznika upućujem Vam najsrdačnije želje da pripadnici hrišćanskih crkava ove dane provedu u miru, ljubavi, slobodi, zdravlju i sveukupnom blagostanju", naveo je muftija..Muftja je u čestitki rekao da su dani verskih praznika prilika za približavanje Bogu.."Našom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.