Izvor: JUGpress.com, 09.Apr.2023, 10:56

Mladi u humanitarnoj akciji za Uskrs

NIŠ

 Ekonomska škola u Nišu u saradnji sa Gradskom opštinom Medijana organizovala je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za lečenje dece. Učenički parlament ove škole  organizovao je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za lečenje dece. Sredstva prikupljaju prodajom uskršnjih dekoracija, a akcija je organizovana u saradnji sa Gradskom opštinom Medijana.

                             „ Na inicijativu Učeničkog parlamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Ekonomske škole, a uz podršku kolektiva Škole prikupljena su sredstva i nabavljen materijal za izradu uskršnje dekoracije koja je na Lazarevu subotu predstavljena na prodajnoj izložbi u Parku Svetog Save. Da bi se ovaj projekat realizovao pomogla je i Opština Medijana koja je učenicima dala na upotrebu za ovaj događaj dva štanda na kojima su od 10 časova bili izloženi i ponuđeni sugrađanima za kupovinu dizajni mladih volontera Ekonomske škole“, kažu u Ekonomskoj školi u Nišu.

                               Prethodnih dana su vredne ruke mladih ekonomista, kreativna energija i preduzetnički duh bili na maksimumu. Dekoracije koje su nastale tokom nekolikih radionica na kojima su parlamentarci bili neumorni, zajedno sa grupom svojih profesorki, pobrale su velike pohvale.

                             „Sva sredstva koja su prikupljena tokom prodaje namenjena su našim malim sugrađanima Marini Đorđević i Dušanu Diniću“, kaže  profesorka Olgica Krstić, koordinatorka Učeničkog parlamenta.

                              Učenici Ekonomske škole kažu da su Lazarevu subotu izabrali za humanitarnu akciju jer je to praznik posvećen deci.

                              „U parku je puno ljudi i mi se nadamo da će i oni otvoriti svoja srca na današnji dan i pomoći onima kojima je pomoć potrebna“, kažu učenici Ekonomske škole u Nišu. (kraj) VP/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.