Izvor: Press, 09.Apr.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija pevala Slobi TI ME VARAŠ NAJBOLJE, evo kako je REAGOVALA Luna! (VIDEO)

Pronašla se u pesmi.
Veliki šef je za stanare Bele kuće priredio žurku povodom Uskrsa i pritom im obezbedio veoma bogatu trpezu i muzičare koji su im ulepšali celo popodne. Većina pesama koje su se našle na današnjem repertoaru bile pesme u kojima su lako mogli da se pronađu i Kristina Kockar i Sloba Radanović



Autor: Printscreen Youtube
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />

Sloba je u "Zadruzi" prevario Kiju pred milionskim auditorijumom nakon samo sedam dana, a upravo zbog toga je nju "pogodio" stari hit Šabana Šaulića "Ti me varaš najbolje", koji je pevala iz sveg glasa. 



Autor: TV Pink Printscreen


Radanović se nalazio na samo nekoliko koraka od Kockareve, a ona ga je u nekoliko navrata kada je on ispevavao pesmu netremice gledala. U trenutku kada se ova numera našla na repertoaru, ona je izbegla da pogleda pevača i pevala je gledajući Anu Korać. Međutim, njena ruka je skoro sve vreme mahinalno bila usmerena ka njenom još zakonitom suprugu. 


Luna Đogani je tokom te pesme sedela u prikrajku i posmatrala kako se oni vesele i nije skidala pogled sa svog dečka, očigledno shvatajući koliko ova pesma znači Kiji.


Pročitajte još: Sarina mama priznaje da njena ćerka UVEK NAJLEPŠE IŠARA JAJA, a sada su to morali da urade bez nje! (FOTO)



Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 






00:00
 




 
00:00






 



D. B. 


Pogledaj vesti o: Uskrs,   Jutjub

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lunu SRAMOTA DA IGRA KOLO! Sloba odmah REAGOVAO, evo kako ju je ubedio da se pridruže ostalima! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Apr.2018

Zadrugari pokazali svoje umeće. . Tokom dana u Beloj kući Veliki šef je za stanare ovog velelepnog zdanja spremio Uskršnji ručak koji je ispraćen uz muzičare. Nekolicina zadrugara je kao želju tražila da se odsvira...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.