Jelena i Nole oduševili svet: Čestitali katolički Uskrs pa izveli vratolomije

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2020, 01:03

Jelena i Nole oduševili svet: Čestitali katolički Uskrs pa izveli vratolomije

Jelena i Novak Đoković izolaciju provode sa mališanima u domu, a sada su objavili video koji je oduševio javnost Jelena i Novak Đoković izolaciju provode sa mališanima u domu, a sada su objavili video koji je oduševio javnost.Naime, Jelena i Nole nisu skidali osmehe sa lica, a potom su izvodili vratolomije zbog kojih su pratioci ostali u šoku.Reš je o "joga izazovu", uz koji su napisali:- Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. Nole i ja smo vam obećali "yoga izazov" i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju.... sve idealno.Video možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Niko nije ostao imun na raskoš njihovog doma! Jelena i Novak objavili video koji je oduševio javnost (video)

Izvor: Story, 13.Apr.2020

Jelena i Novak Đoković izolaciju za vreme korona virusa provode u udobnosti svog doma a društvo im prave njihovi mališani, Stefan i Tara.  Jučerašnji dan, katolički Uskrs proveli su na zanimljiv način, pa su tim povodom objavili i interesantnan video obrativši se svim vernicima koji proslavljaju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.