I to baš na Uskrs: Stravične vesti o Jeleni Bačić Alimpić dospele u javnost, porodica je uz nju

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Apr.2023, 10:31

I to baš na Uskrs: Stravične vesti o Jeleni Bačić Alimpić dospele u javnost, porodica je uz nju

Jelena Bačić Alimpić Uskrs će provesti na operacionom stolu
Jelena Bačić Alimpić nedavno se po prvi put ostvarila u ulozi bake, na svet je stigla unuka Mila a ponosna baka svakodnevno se trudi da provede vreme s njom.
Pročitajte: Trudnički stomak se već nazire – Jelena Bačić Alimpić presrećna zbog prinove FOTO Antonio Ahel/ATAImages

Spisateljica se oglasila putem društvenih mreža i pokazala da joj je ruka u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gipsu. Najteže joj pada što za Vaskrs možda neće zagriliti svoju unuku jer je vrlo verovatno čeka operacija.
Pročitajte: I to u ovim godinama – Jelena Bačić Alimpić podelila radosne vesti, čestitke samo pristižu (foto) Foto: Instagram
Znate one glupe situacije, kada ni iz čega nastupi zlo? E, pa eto, ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu a sada se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički.
Toliko sam želela da „nunam“ svoju unuku za Vaskrs, a ne znam da li ću se u subotu operisati. Bilo kako bilo, glava je na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza – napisala je uvek pozitivna Jelena.
Pročitajte: Bolest je došla iznenada – Jelena Bačić Alimpić ostala nepokretna Foto: Instagram

Jelena Bačić polomila ruku je, ali je to neće ometati ni u jednom poslu koji obožava, kako svoje zanimanje tako mora da opravda i titulu ponosne bake koja joj je nedavno dodeljena pa verujemo da će se uskoro vratiti normalnom načinu života.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Gloria
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.