Izvor: JUGpress.com, 27.Apr.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni uskršnji vašar učenika iz Tegošnice

VLASOTINCE

Učenici i nastavnici OŠ ,,Vuk Karadžić” iz malog mesta Tegošnice na putu između Vlasotinca i Crne Trave na pravi način iskazali su humanost na delu organizovanjem prodaje domaće radinosti na platou ispred zgrade opštine u centru Vlasotinca, a povodom predstojećih Uskršnjih praznika.

Oni su polaznicima nudili svoje proizvode i rukotvorine po simboličnim cenama. Veliki broj prolaznika i građana sa posebnim simpatijama prihvatio je ovaj gest učenika iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Tegošnice pa je tako uskršnja tezga vrlo brzo ostala prazna. Sva prikupljena novčana sredstva bićem poklonjena i uplaćena na račun Centra za za decu i omladinu u Vlasotincu.

Radovan Petrović, direktor škole, bio je izuzetno ponosan na svoje učenike što su organizovali ovu akciju humanitarnog karaktera.

Kada su mi zaposleni predočili ovu ideju, sa posebnim zadovoljstvom odmah sam prihvatio da naš kolektiv bude deo tako značajnog projekta. Sami učenici su vredno radili tokom cele nedelje i uspeli smo da, zahvaljujući njima, prikupimo novčana sredstva koja će nekom, svakako, mnogo značiti. Na taj način razvijamo i empatiju kod učenika. Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na račun Centra za decu i omladinu u Vlasotincu. Iskoristio bih ovu priliku da svim hrišćanima čestitam predstojeći Uskrs, sa željom da ga proslavimo u miru, sreći i blagostanju – poručio je direktor Radovan Petrović. PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.