Humanitarna aukcija uskršnjih jaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 15:58

Humanitarna aukcija uskršnjih jaja

Sada već tradicionalno VOS Kreativno pero na ovaj način obeležava veliki hrišćanski praznik Uskrs i time pruža svoj doprinos široj društvenoj zajednici.

Dana 28. aprila 2021. godine uspešno je održana onlajn VOS Kreativno pero - Humanitarna aukcija uskršnjih jaja. Zbog velikog interesovanja, aukcija se nastavlja i trajaće do petka, 30. aprila 2021. godine i zvanično će biti zatvorena u 20.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časova.

Direktorka VOS Kreativno pero, Gordana Kedžić je podsetila da je značaj praznika svake, a čini se posebno ove godine u pojačanoj brižnosti za sebe i druge. To je vreme ljubavi, zajedništva, praštanja i podrške pa tako i Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno pero nastoji da svojim primerom promoviše prave vrednosti.

Deca i učenici/e VOS Kreativno pero su, inspirisani/e predstojećim praznicima, sa ljubavlju ručno ukrasila uskršnja jaja i darežljivo, od srca, svoje unikatne rukotvorine predstavila u okviru pomenute dobrotvorne akcije. Humanitarnu aukciju je podržala i cvećara Ivona, koja je svojim aranžmanima doprinela raznovrsnijoj ponudi.

Ovogodišnji prilog humanitarne aukcije biće usmeren ka socijalno ugroženim porodicama Stare planine, u okviru projekta Kolevka za Staru planinu. Projekat će realizovati Humanitarna organizacija Kolevka tokom letnjih meseci 2021. godine.

Učesnici/e aukcije su već licitirali/e za ponuđena mala remek-dela i do sada je sakupljeno čak 140.000,00 RSD.

Pozivamo sve ljude velikog srca i dobre volje da nam se priduruže i uzmu učešće u licitaciji za do sada neizlicitirane artikle!

Pratite aukciju i licitirajte za mala remek-dela!

Uskršnji praznici su pravo vreme da pokažemo humanost na delu.

Zahvaljujemo se svima na učešću!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.