HITNO OGLAŠAVANJE SLOBINE ŽENE! Radanovići imaju još jedan razlog za slavlje, povod je PRELEP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 18:24

HITNO OGLAŠAVANJE SLOBINE ŽENE! Radanovići imaju još jedan razlog za slavlje, povod je PRELEP (FOTO)

Čestitke samo pristižu...

Pevač Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a sada će dočekati i prvi Uskrs sa sinom Damjanom.

Otkako je treći put postala mama, Jelena vrlo često objavljuje fotografije iz porodičnog doma.

Slobina supruga ne krije sreću zbog Damjana koji je kruna njihove ljubavi ali ni emocije koju oseća prema mužu kao prvog dana.

Jelena je na svom Instagram profilu ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavila Slobinu fotku sa sinom, te objavila da je došlo vreme da "primaju goste" koji žele da upoznaju malog Damjana.

- Dobro došli na babine - napisala je Radanovićka.

Objavila je i fotku na kojoj Sloba i ona uživaju sa svojim sinčićem i napisala da imaju predivan povod za slavlje - mali Damjan napunio je danas 40 dana.

Po tradicionalnim srpskim običajima novorođene bebe u toku prvih 40 dana ne bi trebalo da obilazi niko sem najbliže rodbine. Prijatelji i ostali ne tako bliski rođaci bi trebalo da sačekaju da tih 40 dana prođe, tako da Radanovići sada mogu da očekuju dosta gostiju kod svog mezimca.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.