Goca Božinovska ovako obeležava Uskrs, a u domu Cecinih i njenih prijatelja  u Titelu sprema se prava FEŠTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 09:43

Goca Božinovska ovako obeležava Uskrs, a u domu Cecinih i njenih prijatelja u Titelu sprema se prava FEŠTA!

"To bude jedno ludilo za decu, to je jedan doživljaj samo takav!"

Pevačica Goca Božinovska sve praznike i bitne datume provodi sa svojim najbližima. Ona je i ove godine na Veliki petak farbala jaja, a otkrila je i kako izgleda praznična trpeza u njenom domu, kao i zašto je ovaj put ofarbala manje jaja nego inače.

Ekipa potrala Srbija Danas razgovarala je sa pevačicom, koja se u toku "strasne sedmice" uveliko priprema za veliki hrišćanski praznik. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja pobožno živim i kada je strasna nedelja i kada nije. Iskreno, ne postim, jer se nekako uvek omrsim posle dva dana. Ali to ne znači da ne poštujem najvažnije datume kakvi su Božić i Veliki petak. To obavezno postim. Sve što je jedan dan - to mogu da ispoštujem. Takođe odem i u crkvu, ali nisam fanatik. Odlazim, ali ne prečesto.

- I te kako! Kada sam bila klinka to je imalo jednu specijalnu draž, a sada se radujem zbog naslednika, pa se veselim sa njima. Oni su mi svakao razlog za radost, kao i porodično okupljanje!

- Oko 40 jaja. Bojana i Mirko takođe farbaju, tako da toga bude i više nego dovoljno.

- Da, do te mere da se ja čak više i ne mešam. Oni uvek spremaju. Bojana je u tome neverovatna! Ona to jako i voli. Potroši dva dana kiteći kuću, baš se potrudi, kao da je Nova Godina.

- Oni uglavnom budu u Titelu. Tako je i ove godine. Mlađi budu neko vreme sa mnom, a posle odu i obuđu i njene. Deda tamo kupi zeke. I to žive zečeve! To bude jedno ludilo za decu, to je jedan doživljaj samo takav! Deda tamo ima i konje i svašta od životinja - sve je to njima zanimljivo. Stariji unuk je sad već stasao, jako će se obradovati.

Podsetimo, sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i Bojana Rodić prvi put su postali roditelji 2021. godine, a 16. januara ove godine (baš na pevačicin rođendan) rodio se i mlađi unuk  - Vukan.

- Ja bih volela da bukvalno sve naše da usvoje! Sasvim mi je dovoljno to što smo mi usadili u njih. Moj Mirko je jako pobožan i verujuć.

- Ne razlikujem se ništa bitno. Sve ono što je inače hrišćanska praksa, to i ja radim. Tako je za sve velike praznike. Za crveno slovo ne radim i ne uključujem mašine. Ja verujem da tako to treba, pa i njih tako učim.

- Praznik ću, naravno, čestitati svim mojim dragim ljudima, a sa unukom ću svakako gledati da bude prvi i da dobijem duel sa jajetom - završila je Goca razgovor i uputila svim čitaocima čestitku mira i ljubavi.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.