Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 08:52

GDE ZA 1. MAJ I USKRS Jedan grad je preko noći postao TOP DESTINACIJA, a popularno mesto iz komšiluka privlači novom atrakcijom i tu možete već za 69 evra

I ove godine uskršnji i prvomajski praznici biće odlična prilika za kraći porodični odmor u inostranstvu ili zemlji, a kako „Blic“ saznaje, interesovanje putnika je u odnosu na prošlu godinu povećano za čak 40 odsto!
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svadba isplativ biznis: Restorani krcati do oktobra, cene skočile ove godine! Po gostu i preko 120 evra

Izvor: Blic, 10.Mar.2024

Sekretar za turizam Privredne komore Srbije Tijana Maljković izjavila je da je interesovanje za organizaciju svadbi ove godine iskazano još prošle godine, tako da su svi datumi tokom maja, juna, septembra i većim delom oktobra već zakazani, a cene su u odnosu na prošlu godinu veće do 10 odsto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.