DEČJA PREDSTAVA „USKRŠNJA ZAVRZLAMA“

Izvor: TimockeVesti.net, 20.Apr.2023, 06:02

DEČJA PREDSTAVA „USKRŠNJA ZAVRZLAMA“

Bor, 20. april – Ustanova “Centar za kulturu grada Bora” u nedelju 23. aprila organizuje dečju predstavu “Uskršnja zavrzlama” u sali Muzičke škole sa početkom u 12 sati. Ova predstava u produkciji Teatra Dodir iz Beograda obećava da će biti prava poslastica za najmlađe ljubitelje pozorišta.
Prodaja ulaznica za predstavu “Uskršnja zavrzlama” biće organizovana na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” u četvrtak (20.4.) i petak (21.4) od 8 do 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << časova, kao i na dan predstave (23.4) od 10 sati. Cena ulaznice je 200,00 dinara.
Ova predstava je sjajan način da se provede nedeljno popodne sa porodicom, a posebno će se dopasti deci koja će moći da uživaju u veselim scenama i zabavnim likovima.
Članak DEČJA PREDSTAVA „USKRŠNJA ZAVRZLAMA“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.