Izvor: Danas, 14.Sep.2023, 17:11

Čibukova krivina – simbol borbe protiv litijuma: Godinu dana protesta u Levču

Na svojoj koži su osetili „čari” svih godišnjih doba na otvorenom. Smenjivali su se jesen, zima, leto i opet su dočekali jesen, ali nisu odustali. Na barikadi i blokadi su dočekivali Novu godinu, proslavljali Božić i Uskrs. Kiše, snegovi, vetrovi, vrućina i hladnoća ih nisu pokolebali. Levčani već godinu dana brane istraživanje ruda litijuma i bora u opštini Rekovac.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Godinu dana protesta u Levcu

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 14.Sep.2023

cibukova krivina – simbol borbe protiv litijuma .Na svojoj kozi su osetili cari” svih godisnjih doba na otvorenom. Smenjivali su se jesen, zima, leto i opet su docekali jesen, ali nisu odustali. Na barikadi i blokadi su docekivali Novu godinu, proslavljali Bozic i Uskrs. Kise, snegov..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.