Izvor: Blic, 26.Mar.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici grada Beograda čestitali Uskrs po gregorijnskom kalendaru

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević čestitali su Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, Mali je u čestitki istakao da, u vreme velikih izazova, "praznici podsećaju da vera oplemenjuje i pruža nadu za boljitak".

"Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vam da ovaj dan obeležite u duhu mira, praštanja i ljubavi. Nadam se da ćete radost Uskrsa podeliti sa svojom porodicom i najmilijima", poručio je Mali u čestitki.

Predsednik gradske Skupštine Nikola Nikodijević izrazio je uverenje da će Uskrs svakom čoveku dati pravi smisao života, napredak i blagostanje.

"Verujem da ćemo zajedno, uzajamnim razumevanjem i uvažavanem uz Božju pomoć, prebroditi sve nade i živeti u miru i slozi", istakao je Nikodijević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.