Bočeli peva u praznoj katedrali Duomo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 14:51

Bočeli peva u praznoj katedrali Duomo

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli u nedelju, na Uskrs, izvešće koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo koji će biti uživo prenošen, a predstavljaće njegovu simboličnu poruku ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od korona virusa.

Bočelija će pratiti samo na orguljama katedrale Emanuel Vianeli i oni će izvesti neke od najvećih dela kao što je Santa Marija Pietra Maskanjija, prenosi Rojters.

Koncert će biti prenošen preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bočelijevog Jutjub kanala.

"Počašćen sam i srećan da kažem "da" pozivu grada Milana i katedrale Duomo. Verujem u snagu zajedničke molitve, Verujem u hrišćanski Uskrs, univerzalni simbol ponovnog rađanja koji sada treba svakom, bio vernik ili ne", rekao je Bočeli.

On je dodao i da će živi prenos ujediniti milione ljudi koji će zajedno tapšati svuda u svetu.

Gradonačelnik Milana Đuzepe Sala rekao je da će Uskrs ove godine biti svima drugačiji, a da će poseban Bočelijev glas biti zagrljaj koji svima nedostaje ovih dana, jak zagrljaj, koji će moći da ugreje srce Milana, Italije i sveta.
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bočeli za Uskrs izvodi koncert u praznoj katedrali u Milanu

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2020

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli u nedelju, na Uskrs, izvešće koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo, koji će biti uživo prenošen, a predstavljaće njegovu simboličnu poruku ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od Kovida-19...Bočelija će pratiti samo na orguljama katedrale...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.