Bane Ivanović za „Blic“: Na Uskrs gubim od dece

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović za „Blic“: Na Uskrs gubim od dece

Branislav Ivanović obeležiće Uskrs radno i paradno. U subotu je igrao protiv Sanderlenda (1:2), dok je za nedelju predviđen duel s decom u tucanju jajima.

- U toj utakmici za Uskrs uvek pobeđuju deca, nemam nikakve šanse. Sada pravoslavni i katolički Uskrs padaju u isto vreme, u Londonu ga obeležavaju na njihov način, mi se u porodici pridržavamo naših običaja, a tucanje jajima je omiljena zabava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - raspoloženo kaže Ivanović za „Blic“.

Ceh zbog poraza od dece nije platio Sanderlend dan ranije, a duel za titulu pao je u nezgodno vreme, između dva polufinalna meča Lige šampiona protiv Atletika.

- Liverpul živi za ove momente i titulu. Imaju sve vreme ovog sveta da spreme taj meč, dok mi moramo da se fokusiramo na dva fronta. Imamo ispred sebe tri finala, radimo sve da ih dočekamo spremni. Sve se promenilo dolaskom Murinja. Puni smo samopouzdanja, probaćemo da osvojimo bar jedan trofej.

Na putu jednog trofeja stoji najveće iznenađenje u Evropi ove sezone, Atletiko Madrid.

- Atletiko ove sezone igra najbolji timski fudbal u Evropi. Veoma su kompaktni, svesni smo da će biti strašno teško. Neke stvari već pripremamo za te dve utakmice iako nam je najveći fokus u prethodna tri-četiri dana bio na Sanderlendu. Imamo dosta novih igrača, oni vide svoju šansu u tom prvom meču koji igraju kod kuće. Potrudićemo se da spremimo odgovor. Promenila se ekipa, ali ostaje želja da ovaj tim bude zabeležen u istoriji.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.