BEBIN PRVI USKRS! Đokovićeva snajka otkrila kako se Đorđe snalazi u ulozi oca, a evo na koga njihov sin liči

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 16:50

BEBIN PRVI USKRS! Đokovićeva snajka otkrila kako se Đorđe snalazi u ulozi oca, a evo na koga njihov sin liči

"Mogu da kažem da je pokupio najlepše od svih."

Za novopečene roditelje, Đorđa i Sašku Đoković ovo će biti poseban Vaskrs jer će ga prvi put slaviti sa sinom Aleksandrom.

U razgovoru za domaće medije Saška otkriva kako protiču prvi dani sa bebom u kući i kako su se snašli u ulozi roditelja.

- Svi smo dobro. Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi - sa osmehom na licu priča Saška.

Iako je ovo prvi bebin Vaskrs, Đokovići ga možda neće provesti na okupu, a imaju i poseban razlog.

- Imajući u vidu da na dan Vaskrsa počinje turnir “Srpska Open” u Banja Luci, ne mogu da kažem kakav će biti plan i organizacija. Ono što znam je da ljubavi neće manjkati. Mnogo volimo kada se porodično okupimo i potrudićemo se da tako bude i ove godine, u što većem porodičnom sastavu - kaže ona.

Supruga Đorđa Đokovića prisetila se kako je ona obeležavala Vaskrs sa porodicom u detinjstvu.

- Vaskrs me uvek vrati u detinjstvo kada sam sa mamom u kuhinji ukrašavala jaja i pomagala oko porodičnog ručka - priča novopečena mama, a na pitanje na koga liči mališan odgovara.

- Interesantna stvar je da je Aleksandar na svakom ultrazvuku najviše ličio na dedu Srđana. Iz moje perspektive, kada sam ga prvi put ugledala bio je isti Đole, a onda je počeo da otvara oči i tu sam videla sebe i svog tatu. Mogu da kažem da je pokupio najlepše od svih - kaže bivša voditeljka.

Saška naglašava da nije sumnjala u svog partnera ni u jednom momentu kada je očinstvo u pitanju.

- Nisam ni jednog trenutka razmišljala kako će se i da li će se Đole snaći u ulozi oca. Poznavajući ga kroz tu prizmu kakav je muž. Što se tiče obaveza oko bebe, mi smo uigran tim i zaista smo dobro organizovani - kaže Saška.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saškin i Đoletov sin je najlepši među Đokovićima: Iznenadićete se kada vidite na koga liči

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Apr.2023, 12:30

Sin Đorđa Đokovića je pravi lepotan. Porodici Đoković ovaj Vaskrs je poseban, jer je nedavno postala bogatija za još jednog člana. Aleksandar, sin Đorđa Đokovića uneo je veliku radost u čuvenu familiju, a mama Saška ne krije koliko je srećna zbog njegovog rođenja.. Pročitajte Žena se...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.