Anabela se obratila Slobi: Luna zamalo zaplakala, a onda je pevač ustao i ovako joj odgovorio (video)

Izvor: Press, 10.Apr.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela se obratila Slobi: Luna zamalo zaplakala, a onda je pevač ustao i ovako joj odgovorio (video)

Učesnici “Zadruge” sinoć su imali priliku da pogledaju video poruke koje su im njihovi najbliži snimili za Uskrs, a tom prilikom Anabela Atijas, osim svojoj ćerki Luni, obratila se i Slobi Radanoviću.
Anabela je snimila poruku zajedno sa najmlađom ćerkom Blankicom, a zajedno su poručile Luni da jedva čekaju da je vide.
Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je zatim pozdravila Slobu, a Luna nije mogla da sakrije emocije.

“Drago mi je što su srećne, bojala sam se da ću da zaplačem kao i svaki put. Blankica mi se promenila baš joj porasla kosa. Hvala vam što me podržavate i volim vas najviše na svetu i srećan praznik”, rekla je Luna, vidno emotivna i raznežena.
Zatim je ustao i Sloba, kako bi se obratio Anabeli.
“Hvala vam što ste me se setili, jedva čekam da izađemo odavde pa da se družimo svi zajedno, srećan Usrks i vama i vašoj porodici”, poručio je Sloba Anabeli.
Kakva je bila reakcija Kije Kockar na sve ovo pogledajte u videu:
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.