Ana Brnabić čestitala Uskrs patrijarhu i vernicima

Izvor: Danas, 26.Apr.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Brnabić čestitala Uskrs patrijarhu i vernicima

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Uskrs patrijarhu srpskom Irineju, sveštenstvu i vernicima koji praznik slave po Julijanskom kalendaru. Članak Ana Brnabić čestitala Uskrs patrijarhu i vernicima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitke za Vaskrs

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2019

Državni funkcioneri čestitali su danas Uskrs srpskom patrijarhu Irineju, sveštenstvu i vernicima koji praznik slave po Julijanskom kalendaru...Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je poručila:.."Uskrs je praznik vere, optimizma, ljubavi i praštanja i u tom duhu svim građanima koji slave ovaj najveći...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kako da izaberete zdraviju hranu za Uskrs?

Izvor: Danas, 27.Apr.2019, 07:57

Bez obzira da li planirate jelovnik ili birate čokoladu iz uskršnje korpice, evo najboljih opcija kad je ishrana u pitanju Članak Kako da izaberete zdraviju hranu za Uskrs? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.