ACO PEJOVIC SE OKRENUO ZDRAVOM ZIVOTU Smrsao sam 11 kilograma

Izvor: medio.rs, 17.Apr.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACO PEJOVIC SE OKRENUO ZDRAVOM ZIVOTU Smrsao sam 11 kilograma

Folker je već godinu na posebnom režimu ishrane, a posti i Uskršnji post, koji lekovito deluje na njegovo telo i duh, ali se ne odriče čaše dobrog crnog vina.

Aco Pejović smršao je za godinu dana 11 kilograma. Pošto je njegova supruga Biljana bila u teškom zdravstvenom stanju prošle godine, pevač se, pošto se ona uspešno oporavila, okrenuo zdravom životu, a kao veliki vernik, nastavio je da posti i svaki post.

On kaže da se oseća rasterećenije, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i da ga ovakav način života čini srećnim.

"Na posebnom režimu ishrane sam već godinu dana, posle konsultacije sa nutricionistom. Skinuo sam 11 kilograma i tu planiram da stanem. Neću menjati navike u ishrani nikada pošto mi ovaj balans prija, a sada još postim i Uskršnji post, kao i svake godine. Ishrana mi je sada baziranija na ribi i povrću, mada se ni pre posta ničega nisam odricao. Osećam se bolje i zdravstveno stanje mi se znatno poboljšalo", otvoreno kaže pevač.

On kaže da mu post pomaže da obogati svoj duh, ali ipak ima jedno zadovoljstvo kojeg se ne odriče. To je vino, s vremena na vreme.

"Osim hrane koje se čovek odriče tokom posta, najvažnije je da su mu misli čiste. Istrajavanjem se čovek produhovljuje. Ipak, ne mogu da se odreknem čaše vina s vremena na vreme. Istina, crno vino je dobro za srce. U suštini, važno je da čovek živi zdravo i telom i psihom", zaključuje pevač na kraju razgovora.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Aco Pejović odlučio da živi zdravije: Smršao sam 11 kilograma

Izvor: Scandal.rs, 17.Apr.2016

Aco Pejović smršao je za godinu dana 11 kilograma. Pošto je njegova supruga Biljana bila u teškom zdravstvenom stanju prošle godine, pevač se, pošto se ona uspešno oporavila, okrenuo zdravom životu, a kao veliki vernik, nastavio je da posti i svaki post...On kaže da se oseća rasterećenije,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.