Željko Šašić kao Sneki: Srećom, nisam mnogo dlakav

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Šašić kao Sneki: Srećom, nisam mnogo dlakav

Pevač Željko Šašić, koji ove nedelje u „Tvoje lice zvuči poznato“ imitira koleginicu Sneki, već sa prvim emitovanjem reklame koja najavljuje subotnju emisiju izazvao je lavinu komentara jer mnogi smatraju da više liči na - Kleopatru.

Ovakvo mišljenje dela publike iznenadilo je pevača koji ne vidi sličnost između svog izgleda i izgleda čuvene proročice transseksualca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Ma kakva Kleopatra! Ne znam ni kako žena izgleda - kroz smeh je rekao Željko, koji će dočarati Sneki iz filma “Tesna koža”, kada je “zavodila” Šojića.

- Ona mi je davala savete. Kako da hodam na štiklama, da se smejem... Sneki ima širok osmeh, a kada me je videla na sceni, toliko se nasmejala da su joj se videli umnjaci - oduševljeno kaže pevač, kome je ovo prvi put da se u potpunosti transformiše u ženu.

Za potrebe uloge Šašić je morao da uradi i intervencije na svom telu. Upitali smo ga da se depilirao kako je najavio, a on nam je odgovorio da je morao da ukloni dlake na telu, ali ne tako invazivnom metodom.

- Ne zove se to baš depilacija (smeh). Ali jesam malo šišao! Moja velika sreća je što nisam mnogo dlakav - priča nam Željko i navodi da se dobro snašao na štiklama.

- Prvi put sam stao na štikle! Iskreno, bilo je to jedno nezaboravno iskustvo! Nezaboravno... toliko da što pre želim da ga zaboravim (smeh). U svemu tome mnogo su mi pomogle žene koje učestvuju sa mnom u emisiji. Rekle su mi: „Željko, samo se opusti i ne razmišljaj o štiklama.“ Poslušao sam ih, bilo je teško, ali sam uspeo da do kraja izguram imitaciju - kaže Željko Šašić.

Nakon svega, mi smo došli do fotografija potpuno transformisanog pevača i uporedili ih sa slikama „balkanske proročice“ i Snežane Babić.

Do konačnog zaključka o tome na koga Željko u emisiji više liči nismo došli. Ali to nije ni toliko bitno. Najvažnije je da se publika dobro zabavlja.

Šojića igra baletan

Tokom izvođenja pesme, Željko će preneti atmosferu iz filma „Tesna koža 4“, koji je snimljen davne 1991. godine. U filmu Sneki peva za Srećka Šojića, kojeg će umesto Laneta Gutovića na bini oživeti jedan baletan. Inače, još kad je dobio zadatak, Šašić je za „Blic“ rekao kako će mu Sneki mnogo pomoći, što je ona i učinila. Pevačica je čak kolegi pozajmila i originalni kostim koji je nosila u filmu i dozvolila mu je da ga proširi da bi mogao da uđe u njega.

Soul diva

Knez se transformisao u Meri Džej Blajdž

Cela ekipa na okupu

Svi takmičari pod maskama pozirali su na snimanju emisije: Skaj kao Dino Dvornik, Goca kao Bono iz U2....

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Željko Šašić kao Super Sneki: Prvi put sam stao na štikle! Želim to iskustvo što pre da zaboravim!

Izvor: Svet, 06.Dec.2013, 10:40

Pevač Željko Šašić, koji ove nedelje u „Tvoje lice zvuči poznato“ imitira koleginicu Snežanu Babić Sneki, već sa prvim emitovanjem reklame koja najavljuje subotnju emisiju izazvao je lavinu komentara jer mnogi smatraju da više liči na – Kleopatru. Ovakvo mišljenje dela publike iznenadilo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.