TLZP: Keba štreber se izvukao na ples

Izvor: Blic, 12.Okt.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Keba "štreber" se izvukao na ples

Šou program "Tvoje lice zvuči poznato" vratio se u velikom stilu. Takmičari su već u prvoj emisiji pokazali talenat za pevanje i glumu. Oni su, takođe, najavili nas u narednim emisijama očekuje odlilčna zabava.

Đura: Ovo je fenomenalni šou, dens, tačka... Čestitke plesačima i Kebi i nisam očekivao od tebe takvu glumu, iznenadio si me i nadam se sa da ćes se razvijati u tom smeru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Marija: Kebo, imao si jedan od težih zadataka, i glumu i ples i sve si nas iznenadio.

Ana: Polako, niste još dobili najteže, ne znate kakav vas pakao tek čeka. Prednost ovog šoua je što izvlači najbolje od vas, opustite se i uživajte.

Ivan: Gluma fantastična, pevanje nikad nije bilo sporno, slatke tvoje muke sa koreografijom nama su odavde bile simpatične.

Poslednji takmičar za večeras je Dragan Kojić Keba, kojeg su kolege prozvali "štreber" zbog posvećenosti ovom takmičenju.

On je izveo mjuzikl "Violinista na krovu", koji je uključivao pregršt pevanja i igranja.

Đura: Ja volim ove poučne pesme – koliko pijem nije normalno, subota je dan za alkohol i tako to…nisam gledao Severinine spotove, čak ni one najgledanije. Vidim da si se potrudila da skineš to i taj tvoj trud pozdravljam

Marija: Dobro došla u najveći šou na Balkanu, bila si fenomenalna, imala si sjajnu podršku grupe Ministarke, pozdrav i za Editu.

Ana: To je to. Samo tako nastavi i vidimo se u finalu.

Ivan: Lepo si to izvela, samo nastavi tako.

Po prvi put u šou "Tvoje lice zvuči poznato" učestvuje takmičarka iz komšijske Makedonije.

Elena Ristevska je dobila ulogu Severine i pesmu "Uno momento", a njen šou su upotpunile i "Ministarke" koje su se Eleni pridružile na sceni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.